POSH PEOPLE

Sinds 2016 bevindt Posh People zich in Noordwijk aan zee. Eigenaresse Myra Pasman heeft hier met hart en ziel een heerlijke sfeer gecreëerd in het hogere modesegment. Dit uit zich niet alleen in de prachtige, hoogwaardige collecties die zij zelfstandig inkoopt, maar ook in het interieur van haar zaak. De winkel voelt als een warme jas.  De kracht van haar bedrijf is Myra zelf. Met haar meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de modewereld, staat zij voor klasse, kwaliteit en duurzaamheid. De collectie gaat uit van een bepaalde eenvoud, met verrassende accenten. Er is sprake van een geheel eigen signatuur: een elegante en altijd luxe uitstraling gecontrasteerd met kenmerkende stoere elementen. Individuele opvallende stuks worden ondersteund met tijdloze elegante accessoires. 

Klasse en kwaliteit

Elk stuk heeft als uitgangspunt dat deze gecombineerd kan worden in vele verschillende outfits. De verscheidenheid in de collecties zorgt ervoor dat er voor verschillende doeleinden gewinkeld kan worden: zakelijk, casual en feestelijk. Hierdoor kan zowel de wat klassiekere als sportievere vrouw altijd een goede keuze maken. Daarnaast is persoonlijke service een van de pijlers en streven wij naar een winkelervaring waarin service en persoonlijk contact de boventoon voeren.

Een sfeer waarbij u even ontsnapt aan het dagelijkse leven is wat wij met onze collectie en winkelstijl beogen neer te zetten. Myra is pas echt tevreden wanneer haar styling de klant sprakeloos maakt. U bent van harte welkom bij Posh People om dit heerlijke winkelgevoel te ervaren.